5 Simple Techniques For نیلینگ

ميخ ها تا حد کمي در خمش و برش کار مي کنند و کشش درون آن ها ناشي از نيروي اصطکاکي موجود بين ميخ و خاک می باشد. مصالح کششي مورد استفاده در اين روش پيش تنيده نبوده و براي ايجاد نيروي کششي در آنها خاک بايد تغييرمکان جانبي داشته باشد. يعني عملا تا موقعي که خاک در حالت فعال قرار نگرفته باشد ميخ، خالي از هرگونه تنش کششي خواهد بود.

کاهش هزینه ها: یک طرح ابزاربندی مناسب و قابل اعتماد در شرایط حساس همچون وجود خاک هایی با قابلیت فشردگی زیاد و یا موارد دیگر، باعث کاهش چشمگیر احتمال وقوع خطرات می شود.

انواع تست ­های کششی بارگذاری، سیکل های بارگذاری و باربرداری، تست خزش و بارگذاری تا حد نهایی از این قبیل تست ­ها می ­باشند.

اگر چاهک‌های حفاری شده بتوانند بدون نیاز به اقدامات ویزه هنگام نصب میخ‌ها و تزریق دوغاب به مدت چند ساعت پایدار باقی بمانند، این امر مطلوب است و نیاز به اقدامات ویژه نیست، اما اگر شرایط خاک به گونه‌ای باشد که سه مورد گفته شده تحت اثر منفی قرار بگیرند، باید با استفاده از روش حفاری با مته توخالی و با استفاده از غلاف‌های موقت در سرتاسر طول چاهک حفاری را انجام داد.

یونولیت یونولیت سقفی یونولیت دیواری یونولیت بسته بندی ورق یونولیت تری دی پنل دسترسی سریع

دپارتمان های تخصصی گروه مهندسی سانا پی، آماده ارائه خدمات مورد نیاز و مشاوره به کارفرمایان و دانش پژوهان محترم می باشند.

این مراحل با دقت و توجه به ویژگی‌های خاک و نیازهای سازه‌ها اجرا شده تا فرآیند نیلینگ به بهترین شکل ممکن انجام و مقاومت لازم در دیوار به دست آید.

این خاصیت باعث می‌شود تا این مدل از پایدارسازی، از قدرت بیشتری در مقابل نیروهای رانشی و ریزشی زمین برخوردار باشد.

نیلینگ یک روش پایدارسازی خاک است که به منظور جلوگیری از ریزش خاک و دیوار و افزایش امنیت از آن استفاده می‌کنند.

برخی از کاربردهای وسیع این روش تسلیح خاک شامل پایدارسازی شیب ­های طبیعی و یا ترانشه‌های مجاور راه­ ها، تعریض راه ­ها، گودبرداری در مجاورت سازه‌های موجود، پایدارسازی و مقاوم­ نیلینگ چیست سازی سازه‌های نگهبان قدیمی و … می باشد.

خاک‌های ریزدانه یا چسبنده ممکن است شامل رس‌‌های سفت تا سخت، لای‌های رسی، رس‌های لایدار، رس‌های ماسه‌ای، لای‌های ماسه‌دار و ترکیبی از آن‌ها باشد.

عرض منطقه گودبرداری در این مرحله باید به‌گونه‌ای باشد که تمامی تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز به راحتی در محل مناسب قرار بگیرند و انجام فرآیند به سادگی صورت بگیرد.

پس از استقرار دستگاه مخصوص در موقعیت مناسب، چاهک‌های افقی یا مایل در دیواره‌هایی با فواصل مشخص حفاری می‌شوند. قطر این چاهک‌ها تقریباً در حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر و عمق آن‌ها حدوداً ۵ تا ۱۰ متر است.

در صورت برخورد گمانه‌های حفاری شده به مانع، با یک تغییر شیب کوچک، به راحتی مشکل برطرف می‌شود

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *